Hero on socks

Hero on socks

Can Socks Change The World?

Ontdek de kleurrijke wereld van Hero-on-Socks designer sokken. Elke sok vertelt een ander verhaal geïnspireerd door een plan: “Wij: de mensen” voor de wereldwijde Millennium doelen. Sokken worden gemaakt in een geweldige collab tussen ongelooflijk creatieve designers en non-profitorganisaties. Elke samenwerking is een geweldige ervaring die aanleiding geeft tot creatieve ideeën en geweldige producten.
Sokken bestellen? Ga naar: https://www.hero-on-socks.com/artikel/diawareness

Bij elk paar verkochte sokken help je iemand ergens op de wereld. Dus bij elk paar sokken dat je draagt word jij een echte Held-op-Sokken en verbeter je de wereld. Simpel toch?

Wij geloven sterk dat de kwaliteit van gewone doorsnee sokken veel te lang ondermaats is gebleven. We hebben geen kosten uitgespaard op de productie van onze Hero-on-Socks, wat maakt dat ze de beste sokken zijn die er gemaakt worden. Onze sokken worden gemaakt in Italië door een echt familiebedrijf uit de Brescia regio dat werkt met de beste organische katoensoorten en van het sokken weven min of meer een kunstvorm heeft gemaakt. Wie zegt er dat het verbeteren van de planeet oncomfortabel moet zijn? Het essentiële is dat Hero-on-socks waarschijnlijk de beste sokken zijn die je ooit hebt gedragen. En ze dragen bij aan een betere wereld.

Met Hero On Socks willen we met elk paar verkochte sokken een positive impact genereren voor alle mensen met Diabetes. Zo moeten ze zich nooit meer uitgesloten voelen, omdat ze ‘anders’ zijn. Sterker nog, wij willen dat iedereen ‘anders’ is met een paar wel heel opvallende sokken.
Wil jij een held op sokken worden en mee de wereld veranderen?

Hero-on-socks (held op sokken) is gestart als een simpele gedachte op één van de warmste dagen in de zomer van 2018. Wendy De Moor, aannemer en één van de founders vertelde het aan haar netwerk partners. Er werd gebrainstormd en al heel snel was het concept geboren.

Hero-on-socks is een samenwerking van een bouwondernemer en een HR consulente, een specialist in mannenmode, een communicatie en branding company, en een sokkenleverancier uit Nederland. Zij hebben de handen in elkaar geslagen en Hero-on-socks was geboren.

Het lijkt eenvoudig maar als je er over nadenkt, wie van ons draagt / heeft er nu geen sokken? En wat als elk paar sokken nu eens een positieve impact zou genereren, waarom zouden sokken de wereld dan niet kunnen verbeteren? En dat is de insteek van dit positieve project.

Hoe geweldig mooi is dan sociaal verantwoord ondernemen als je dit koppelt aan een vzw zoals DiAwareness die zich als doel heeft gesteld om het wetenschappelijk onderzoek naar genezing van Type 1 diabetes financieel te ondersteunen om de genezing voor onze kinderen te versnellen,en op deze manier de mogelijkheden hiertoe krijgt.

Hero-on-socks moest een project worden voor en door Type 1 kids, dat was de vereiste die bij DiAwareness werd neergelegd. Het creëren van positiviteit, vrolijkheid en enthousiasme voor en door onze diabikkels !

Ik moet heel eerlijk zeggen….dat is goed gelukt ! De eerste DiAwareness sok is ondertussen een feit ! Het ontwerp is gemaakt door Cato, een 13-jarige puber met 10 jaar Type 1 diabetes ervaring. Na goedkeuring van het ontwerp door alle betrokken partijen werd het ongeduldig afwachten naar het eindresultaat wat gefabriceerd zou worden door een fabriek in Italië.

Bekijk de sokken van Hero on Socks hier!

© 2019 DiAwareness VZW |  Privacy Policy